راه اندازي فناوري نانو غذايي

۶ بازديد

فناوري نانو غزايي

در جهت پيشرفت ليبل بسته بندي در شمال اروپا گروهي از محققان گرد هم آمدند و تلاش بر توسعه ي تكنولوژي نانو كردند كه به كمك آن بتواند از سلامت مواد غذايي اطمينان حاصل كرد . اولويت هاي آنها فراهم كردن مواد سالم براي مردم بود . آنها حسگر هايي را ايجاد كردند كه قادر به تشخيص سموم و باكتري ها در مواد غذايي بود . گسترش سطوح ضد باكتري براي ماشين‌هايي كه در توليد مواد غذايي به‌كار مي‌روند، گسترش ساخت پوشش‌هاي محكم‌تر و ارزان‌تر، توليد مواد غذايي با تركيبات خوراكي سالم‌تر مي‌باشد.

 

 

رونق  صنايع بسته بندي در سال 2010

چشم اندازهاي مالي فناوري‌نانو، صنايع بسته‌بندي را پررونق نشان مي‌دهد. سهم بازار اين صنعت در حال حاضر حدود 1.1 ميليارد دلار است و پيش‌بيني‌مي‌شود تا سال 2010 به 7.3 ميليارد دلار آمريكا برسد. با اين وجود، صنعت بسته‌بندي هوشمند از آنچه پيش‌بيني شده بود جلوتر رفته و نشانه‌هاي تكامل آن به خوبي پيداست. تحقيقات سازمان مالي Frost and Sullivan نشان داد كه علاقه مشتريان به مواد غذايي سالم و تازه در بسته‌بندي‌هاي مناسب، موجب پيشرفت اين صنعت شده است. سازمان هاي زيادي وجود دارند كه در زمينه سيستم‌هاي بسته‌بندي هوشمند فعاليت مي‌كنند، ازجمله شركت توليدكننده مواد غذايي Kraft كه با همكاري دانشگاه راتگرز در حال فعاليت روي پروژه زبان الكترونيكي (electronic tongue) است تا آن را به بسته‌بندي‌ها اضافه كند. اين نوع بسته‌بندي شامل رشته‌اي از نانوحسگرهاست كه نسبت به گازهايي كه از مواد غذايي آزاد و موجب فساد آنها مي‌شوند، به شدت حساس بوده و تغيير رنگ مي‌دهند كه اين تغيير رنگ، علامت واضحي از سلامت يا فساد ماده غذايي است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.